Col·laboradors

Els col·laboradors de FIRST LEGO League són empreses, institucions, organitzacions i persones que comparteixen amb nosaltres la nostra missió de fomentar les vocacions científiques i tecnològiques entre els joves a Espanya i el desenvolupament de competències i habilitats necessàries per al seu futur professional. Tots plegats treballem per oferir les millors oportunitats a les futures generacions d’enginyers i científics del nostre país a través de la creativitat, el treball en equip, l’esperit emprenedor, la resolució de problemes i la comunicació; i així, apostar junts pel futur, el talent, la innovació i l’aprenentatge.

Fundació Princesa de Girona, LEGO Education ROBOTIX, Vodafone i la Junta de Andalucía, la Fundació Rafael del Pino, Eurecat i el Consorci Passivhaus són les entitats i empreses que s’han unit a la xarxa de col·laboradors FIRST LEGO League Espanya aquest any.

Si estàs interessat a formar part de FIRST LEGO League, contacta’ns a info@firstlegoleague.com o al 932 002 387 i t’explicarem els diferents programes i formats de col·laboració possibles.

 Fundació Princesa de Girona com a partner estratègic.

La Fundació Princesa de Girona entén el suport als joves com una forma de potenciar la capacitat de les noves generacions en la construcció d’una societat millor i més solidària, amb especial atenció als joves procedents d’entorns més desfavorits. El seu objectiu principal és proporcionar als joves eines amb les quals impulsar la seva trajectòria personal i professional, estimulant la seva capacitat emprenedora, el seu talent i l’intercanvi de coneixement.
La FPdGi centra la seva actuació en quatre línies estratègiques: el foment de l’esperit emprenedor, la millora de l’ocupabilitat i la inserció laboral, la promoció de l’èxit escolar i el desenvolupament del talent i les vocacions.
ca.fpdgi.org
logo-fpdgi-color-ancho180px

 LEGO Education ROBOTIX com a col·laborador educatiu.

LEGO Education ROBOTIX com a col·laborador educatiu. Amb més de 10 anys d’experiència, LEGO Education ROBOTIX ofereix els millors recursos educatius per crear experiències d’aprenentatge úniques amb les que els nostres joves desenvoluparan les habilitats i competències del segle XXI. LEGO Education ROBOTIX és l’únic distribuïdor autoritzat a Espanya d’inscripcions i materials FIRST LEGO League i col·labora destinant part dels beneficis a sostenir el programa FIRST LEGO League.

LEGO Education ROBOTIX ofereix condicions especials per als equips FIRST LEGO League.

www.robotix.es/ca/
Robotix_ LE Construyetushabilidades