Participa

Tot el que necessites saber per participar a Junior FIRST LEGO League

En aquesta pàgina

Com participar

  1. Crea un equip entre 2 i 6 membres i feu la inscripció a Jr.FLL amb l’opció més adequada segons el material que necessiteu.
  2. Un cop alliberat el desafiament en aquesta pàgina web trobareu una guia de participació amb tota la documentació per preparar i afrontar el desafiament amb èxit.
  3. Prepareu amb l’equip davant el desafiament.
  4. Participar en l’Esdeveniment Jr.FLL més proper i presentar la vostra solució al desafiament juntament amb altres equips.

L’equip i l’entrenador

L’equip format entre 2 i 6 membres i almenys un entrenador adult, pot associar-se en un club o organització preexistent, o simplement ser un grup d’amics que vulguin fer alguna cosa impressionant .

L’entrenador organitza i gestiona l’equip. És el contacte entre l’equip i l’organització Jr.FLL a través del correu electrònic. Treballa amb l’equip durant la preparació i els acompanya el dia de l’esdeveniment. Contacta amb famílies, voluntaris o experts que puguin donar suport a l’equip, per exemple especialistes en la temàtica del repte.

Les claus per ser un bon entrenador són:

  • Llegir el Manual de l’equip
  • Trobar el temps òptim de compromís: de 2 a 4 hores setmanals
  • Gestionar el temps i els objectius del grup
  • Motivar i entusiasmar l’equip
  • Predicar amb l’exemple
  • No es requereixen coneixements tècnics!

La maqueta

Els equips identifiquen un problema real relacionat amb el desafiament i aprenen sobre màquines simples mentre construeixen una maqueta (mesura màxima 38,1cm x 38,1cm) amb peces de LEGO, de forma original i creativa, que faci referència a la solució que ells han trobat al problema plantejat.La maqueta ha de tenir com a mínim una part mòbil mitjançant rodes, eixos, cadenes, rampes, palanques, politges, engranatges, etc. L’equip ha d’utilitzar, a més a més, un motor LEGO.

El pòster

Els equips preparen un pòster il·lustratiu que mostra tot el que han après, l’aventura Jr.FLL, els llocs que ha visitat l’equip , la maqueta que s’ha construït, o allò amb el que més han gaudit.

Preparació

La temàtica del repte Jr.FLL a Espanya es comunica al setembre. Els equips tenen entre 6 i 8 setmanes per dissenyar, construir la seva maqueta i preparar el seu pòster il·lustratiu. Durant aquest període es preparen amb l’ equip davant el desafiament de participar en els Esdeveniments Jr.FLL celebrats entre desembre i febrer.

Premis

Tots els participants d’equips Jr.FLL rebran una medalla en reconeixement pel seu esforç i treball realitzat durant tota la preparació. També és important que entenguin el que ha significat per a l’entrenador participar a Jr.FLL.

Inscripció Jr.FLL

Participar a Jr.FLL té uns costos d’inscripció associats. Aquesta quantitat es destina a cobrir el cost del material necessari per participar i les medalles, premis i certificats lliurats durant el dia de l’Esdeveniment Jr.FLL.